• Slide1
  • Slide2
  • Slide3
  • Slide4
  • Slide5
  • Slide6

Editorial Ιουνίου 2016

Editorial Ιουνίου 2016

 

Καλό μήνα και καλό καλοκαίρι

 

Τον προηγούμενο μήνα, τον  Μάιο, οι περισσότεροι από μας πήγαμε στα Γρεβενά για να περάσουμε τις γιορτές του Πάσχα. Τηρήσαμε τα έθιμά μας και παρακολουθήσαμε με ευλάβεια τις θρησκευτικές ακολουθίες. Τη Μεγάλη Παρασκευή δε, στα Γρεβενά, η συμμετοχή του κόσμου ήταν  μεγαλειώδης. Δυστυχώς ο καιρός δεν ήταν σύμμαχος αλλά αυτό δε μας πτόησε.  Πάντα όμως, η επαφή με την πατρώα γη είναι αναζωογονητική και μας δίνει δύναμη για να συνεχίσουμε και να προσπεράσουμε πιο εύκολα τις καθημερινές δυσκολίες!

Στις 15 Μαΐου γιορτάσαμε τον πολιούχο Γρεβενών  Άγιο Αχίλλειο στον Ιερό Ναό του Αγίου Μηνά Θεσσαλονίκης με αρτοκλασία. Ακολούθησε συγκέντρωση σε γνωστό καφέ της πόλης όπου προσφέρθηκε καφές και γλυκά στους συμπατριώτες μας που συμμετείχαν. Ο Σύλλογος εύχεται σε όλους μας: και του χρόνου με υγεία!

Στις 27 του μήνα πραγματοποιήθηκε με πολλή μεγάλη επιτυχία το γλέντι που οργάνωσε το χορευτικό τμήμα του συλλόγου μας σε  νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης. Συμμετείχε η ορχήστρα του Δημήτρη Παράσχου. Όλοι γλεντήσαμε μέχρι το πρωί, περάσαμε καταπληκτικά και υποσχόμαστε ότι θα το επαναλάβουμε σύντομα.

Το ΔΣ του συλλόγου αποφάσισε να αναβαθμίσει την ιστοσελίδα μας και να μπορεί να διαβάζεται και από smart phones  και tablets. Επίσης θα μπορεί να δέχεται και να “ανεβάζει¨ διαφημίσεις από επιχειρήσεις και επαγγελματίες. Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να επικοινωνήσουν με τα μέλη του ΔΣ ή μέσω της σελίδας μας στο facebook.

Τέλος προγραμματίζεται συνάντηση του προέδρου και του αντιπροέδρου μας, με το Δήμαρχο Θεσσαλονίκης κ Ι. Μπουτάρη για θέματα που απασχολούν το Σύλλογό μας.

 

Καλό καλοκαίρι σε όλους.

Ο Πρόεδρος και το ΔΣ του Συλλόγου