• Slide1
  • Slide2
  • Slide3
  • Slide4
  • Slide5
  • Slide6

Ετήσιος χορός Συλλόγου Γρεβενιωτών Θεσσαλονίκης 2016

Ετήσιος χορός Συλλόγου Γρεβενιωτών Θεσσαλονίκης 2016

 

 

 

χορός 1Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε ο ετήσιος χορός του Συλλόγου μας, την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016 στο ξενοδοχείο «CAPSIS». Πλήθος Γρεβενιωτών της Θεσσαλονίκης και φίλοι του Συλλόγου καθώς και πολλοί συμπατριώτες μας που ήρθαν ειδικά από τα Γρεβενά, ανταποκρίθηκαν θερμά στο κάλεσμα που τους απηύθυναν ο Πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ και συμμετείχαν με πολύ κέφι στην κορυφαία εκδήλωση του Συλλόγου μας, παρ’ όλες τις δύσκολες συνθήκες με τα μπλόκα και τις δυσκολίες στις μετακινήσεις!

 

Η προσέλευση των συμμετεχόντων άρχισε από νωρίς και η καλή διάθεσή τους ήταν αποτυπωμένη στα πρόσωπά τους. Πέρασε κιόλας ένας χρόνος από το προηγούμενο αντάμωμα κι όλοι είχαν τη διάθεση να ξανασμίξουν στην κορυφαία εκδήλωση του Συλλόγου μας, να τραγουδήσουν τα δικά μας τραγούδια και να χορέψουν τους δικούς μας χορούς!  Να συναντήσουν πρόσωπα γνώριμα και οικεία καθώς και νέους ανθρώπους που ήρθαν για πρώτη φορά στο χορό μας.

 

χορός3Τους καλεσμένους υποδέχονταν στην είσοδο του ξενοδοχείου ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ., ενώ στην αίθουσα μας ταξίδευε νοερά στην ιδιαίτερη Πατρίδα μας ο Απόστολος Κασιάρας με το κλαρίνο του και ο Σάκης Φασούλας με το βιολί του. Η χαρά όλων μας ήταν έκδηλη. Οι φωτογραφίες και οι χαιρετισμοί των μελών του Συλλόγου ήταν συνεχείς!καθ

 

Τους παρευρισκόμενους χαιρέτησε, αρχικά, ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Ιωάννης Πάκας,  ο οποίος σημείωσε στην ομιλία του την ιδιαίτερη ικανοποίησή του για την παρουσία τόσων πολλών συμπατριωτών μας και κυρίως νέων. Επίσης έκανε μια σύντομη αναφορά στα πεπραγμένα του Συλλόγου και στους επόμενους στόχους του, για τη χρονιά που έρχεται. Ακολούθησε η κοπή της βασιλόπιτας και η κλήρωση των δώρων. Τα δώρα ήταν προσφορά του κοσμηματοπωλείου του κ. Σαββίδη, του καταστήματος δώρων της κας Γιώτα και της οδοντιάτρου κας Βήλιου. Το Δ.Σ. τους ευχαριστεί ιδιαίτερα για την προσφορά τους

 χορός 2Ακολούθησαν οι χαιρετισμοί των επισήμων. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής Γρεβενών κ. Χρήστος Μπγιάλας, ο συμπατριώτης μας βουλευτής Θεσσαλονίκης κ. Κωνσταντίνος Γκιουλέκας, οι οποίοι απηύθυναν σύντομο χαιρετισμό, ο βουλευτής Θεσσαλονίκης κ. Σταύρος Καλαφάτης, ο συμπατριώτης μας Αρεοπαγίτης Δικαστής κ. Απόστολος Παπαγεωργίου, ο Αντιδήμαρχος Γρεβενών κ. Χρήστος Πέτρου και πολλοί άλλοι.

 

  Στη συνέχεια τη σκυτάλη πήραν τα καταπληκτικά κορίτσια και αγόρια του χορευτικού του Συλλόγου μας, που με την καθοδήγηση του Γενικού Γραμματέα και ακούραστου χοροδιδασκάλου κ. Σάκη Οικονόμου ξεσήκωσαν με το χορό τους όλους τους καλεσμένους. Ο Απόστολος Κασιάρας με το κλαρίνο του και ο Θανάσης Παπαργύρης με τα τραγούδια του, ζωντάνεψαν μνήμες και βιώματα σε όλους μας και έφεραν πολύ κοντά τα Γρεβενά με τη Θεσσαλονίκη!

 

χορός 4Τέλος, όλοι οι Γρεβενιώτες χορέψαμε και γλεντήσαμε με την ψυχή μας μέχρι πολύ αργά το απόγευμα. Ήταν, ομολογουμένως, η φετινή εκδήλωσή μας, μια από τις πιο επιτυχημένες των τελευταίων ετών.

 

Ευχόμαστε σε όλα τα μέλη και τους φίλους μας, Και του Χρόνου με Υγεία για Όλους! Καλή και Δημιουργική Χρονιά!   

 

Περισσότρες φωτογραφίες και video της εκδήλωσης στη σελίδα μας στο facebook στις διευθύνσεις:

 

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1298177710208975.1073741874.507687285924692&type=3

 

https://www.facebook.com/to.gefiri.tis.epikoinonias.mas/videos/1298209970205749/

 

https://www.facebook.com/to.gefiri.tis.epikoinonias.mas/videos/1299334846759928/