• Slide1
  • Slide2
  • Slide3
  • Slide4
  • Slide5
  • Slide6

Editorial Σεπτεμβρίου 2015

Editorial Σεπτεμβρίου 2015

 

 

 

Καλό μήνα και καλό Φθινόπωρο!

 

       Μετά από αρκετό καιρό, με χαρά επικοινωνούμε ξανά μαζί σας, μέσω της ιστοσελίδας μας. Ελπίζουμε, παρ’ όλες τις δυσκολίες της εποχής, το καλοκαίρι που πέρασε, να ήταν ήρεμο και χαρούμενο και να βοήθησε όλους μας να γυρίσουμε πιο ξεκούραστοι και πιο αισιόδοξοι!  Αρκετοί από μας, πήγαμε στα χωριά της ιδιαίτερης πατρίδας μας και επισκεφθήκαμε τα πατρικά χώματα. Η δίψα της επιστροφής και της επαφής με τα Γρεβενά, τους οικείους και τους συμπατριώτες μας, είναι τόσο έντονη, που μόνο βιωματικά μπορεί να ξεδιψάσει!

 

      Ο Σεπτέμβριος ξαναβρίσκει την Πατρίδα μας σε προεκλογική περίοδο. Ο Σύλλογός μας εύχεται, οι πολιτικοί ηγέτες που θα αναδειχθούν από τις κάλπες να παλέψουν και να κυβερνήσουν με σθένος και παρρησία για τη χώρα μας. Οι ίδιες ευχές ακολουθούν και τον τοπικό βουλευτή που θα εκλεγεί.

 

     Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας, συγχαίρει όλες και όλους τους νέους φοιτητές των Γρεβενών που πέτυχαν στις εξετάσεις και εισήχθησαν στα ΑΕΙ και ΤΕΙ και τους διαβεβαιώνει ότι ο Σύλλογος θα είναι αρωγός στις νέες ακαδημαϊκές τους προσπάθειες. Ζητάμε όμως και τη συμμετοχή και τις ιδέες τους στις δράσεις του Συλλόγου. Επίσης, ευχόμαστε καλή σχολική χρονιά και στους νεώτερους συμπατριώτες μας .

 

     Τέλος, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, ότι στα πλαίσια των «ΔΗΜΗΤΡΙΩΝ» θα παρουσιαστεί στη Θεσσαλονίκη δραματοποιημένα το φωτογραφικό έργο του συμπατριώτη μας κ. Ε. Νικόπουλου: «Γρεβενά 1895 -1975. Ογδόντα χρόνια Φωτογραφίες». Η εκδήλωση αυτή γίνεται με τη συμπαράσταση του Συλλόγου μας. Ο χρόνος και ο τόπος της εκδήλωσης θα ανακοινωθεί σύντομα.  

       Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ.