Login

Register

User Registration
or Ακύρωση

Login

Ο Σύλλογος Γρεβενιωτών στην ψηφιακή εποχή

www.gefiri.gr

Ζούμε στον 21ο αιώνα, τον αιώνα της ταχύτητας, των δικτύων και του internet. Ό,τι χρειαζόμαστε και ό,τι αναζητούμε μπορούμε να το βρούμε στην οθόνη του υπολογιστή μας. Μικροί και μεγάλοι είναι εξοικειωμένοι πλέον με λέξεις που παλιότερα μας φαίνονταν άγνωστες και παράξενες. Internet, facebook, tweeter, google, έχουν μπει στο καθημερινό λεξιλόγιό μας και δεν υπάρχει μέρα που να μην τις χρησιμοποιήσουμε.

Για τους παραπάνω λόγους καθώς επίσης και για την πλήρη εκμετάλλευση των δυνατοτήτων του διαδικτύου, το Δ.Σ. του Συλλόγου μας προσανατολίστηκε και αποφάσισε την έκδοση του περιοδικού και σε ηλεκτρονική μορφή. Το ηλεκτρονικό περιοδικό θα παρέχεται δωρεάν στο διαδίκτυο, χωρίς να απαιτείται συνδρομή και θα μπορούν να το διαβάζουν όλοι οι Γρεβενιώτες σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης! Άλλωστε. το δεδομένο πλεονέκτημα του ηλεκτρονικού περιοδικού είναι η άμεση και εύκολη πρόσβαση στην πιο πρόσφατη πληροφορία αλλά και το ελάχιστο κόστος που απαιτείται για την κυκλοφορία του.

Οι επισκέπτες θα μπορούν να δουν τα θέματα του τελευταίου τεύχους, αλλά και όλων των προηγούμενων τευχών, στην ηλεκτρονική σελίδα του περιοδικού www.gefiri.gr. Η Συντακτική Επιτροπή καλεί τους ενδιαφερομένους να υποβάλλουν άρθρα-εργασίες σχετικές με τη θεματολογία του περιοδικού στη διεύθυνση που θα ανακοινωθεί μέσω της ιστοσελίδας.

Για να επικοινωνείτε μαζί μας θα μπορείτε να αποστείλετε μήνυμα μέσω της φόρμας επικοινωνίας του δικτυακού τόπου του περιοδικού ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν σε μικρό χρονικό διάστημα στην ιστοσελίδα.

Ελπίζουμε να είμαστε έτοιμοι σε περίπου ένα μήνα, αρχές της άνοιξης, και να μπορέσουμε να χτίσουμε ένα ακόμη μεγαλύτερο και πιο σύγχρονο «γεφύρι» επικοινωνίας μεταξύ όλων των συμπατριωτών Γρεβενιωτών. Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συμπαράσταση στο δύσκολο εγχείρημά μας.

Με τιμή

Το Δ.Σ. του Συλλόγου

Επισκεψιμότητα

238442
Σήμερα
Χθές
Τρέχουσα Εβδομάδα
Προηγούμενη Εβδομάδα
Τρέχον Μήνας
Προηγούμενος Μήνας
Σύνολο Επισκέψεων
2
43
249
237350
1444
5630
238442
Your IP: 18.117.72.224
2024-04-20 02:15:09

Η Ιστοσελίδα κατασκευάστηκε με την τεχνική υποστήριξη του Δήμου Γρεβενών (Γραφείο Δημάρχου)